+359 896 151 452   info@babconsult.bg  Пон-Пет 09:00-18:00
Изпрати CV Изпрати Запитване Ела в БАБ

EXECUTIVE SEARCH

Хедхънтинг - директен подбор на персонал

"Headhunting" услугата е позната още като "Ловци на глави".

Тази услуга е насочена към фирмите, които търсят точно определен специалист с конкретни качества, от който имат нужда.

Спецификата на тази услуга изисква много задълбочено търсене и професионализъм, задача подходяща за нашия екип !

Обикновеният подбор на кадри може да бъде ефективен за затварянето на много позиции в организацията. Но ключови и лидерски позиции не се заемат от обикновени хора. Те не са традиционните търсещи работа кандидати. Затова директният подбор на персонал е решението за откриване на идеалния профил, отговарящ на изискванията на компанията!

Ние сме подходящ и надежден партньор, тъй като:

  • Търсенето ни е персонализирано. Запознаваме се допълнително с компанията и позициите, проучваме изискванията и вникваме във визията на клиента. Целим да предоставим човек, който се припознава с целите и мисията на компанията.
  • Познаваме пазара. Наясно сме с тенденциите в различните бизнес сфери - работата ни изисква от нас да сме гъвкави и винаги няколко крачки напред пред останалите.
  • Предоставяме актуална информация на ежедневна или седмична база относно кандидатурите на нашите кандидати. Мениджърът ни активно участва в целия процес на работа. За отлична организация от наша страна даваме всичко от себе си.
  • Разполагаме с безценни контакти, които е трудно да бъдат открити самостоятелно. Ние сме приятели с кандидатите си и те не са просто кандидати за нас.
  • Предоставяме гаранция, която е знак на сигурност и доверие към работата ни.
  • Пестим най-ценния ресурс на компаниите - времето! Оставете търсенето в нашите ръце