+359 896 151 452   info@babconsult.bg  Пон-Пет 09:00-18:00
Изпрати CV Изпрати Запитване Ела в БАБ

BPO RECRUITMENT

Business Process Outsourcing

Обхватът на BPO се простира от традиционните back- и front-office функции (връзки с клиенти и продажби, човешки ресурси, логистика, технически услуги и т.н.) до дигитални услуги, като маркетинг в социалните медии.

Ние познаваме отлично тенденциите в бранша - ще улесним избора Ви на персонал и няма да губите време в интервюта с неквалифицирани кандидати:

  • За нас е важно кандидатите да харесват бъдещия си работодател, затова проучваме нуждите както на компаниите, така и на бъдещите им служители.
  • Проверяваме езиковите умения на кандидатите преди да бъдат предложени и по този начин Ви спестяваме време - от опит знаем, че то е най-ценно!
  • Консултираме и тестваме кандидатите, за да се уверим, че са най-подходящи за Вашата компания.
  • Използваме свои методи и канали за откриване на кадрите, които Ви предоставяме.

Квалифицираният труд е по-производителен и осигурява по- висока печалба, поради което инвестициите за неговото създаване се възвръщат от нарастващата печалба и по-високия доход на притежателя им през целия му активен живот.
Адам Смит, 1776г.

Ние споделяме изцяло думите и убежденията на създателя на теорията за човешкия капитал Адам Смит!

Правилният подбор на кадри е най-добрата инвестиция за една компания!

При нас този процес е много задълбочен и не завършва само с отсяване на кандидати по CV, a с преценка на личностни качества. Тази дейност се извършва от психолози, които са част от екипа ни с цел да ви предоставим най-подходящите за Вас служители – точните хора, от които имате нужда Вие и Вашата компания в дългосрочен план!